Bio-boerderij Landleven

Bio-boerderij Landleven

Aan het leven van Bio-boerderij Landleven gaat een lange familiegeschiedenis vooraf. Voor zover terug te vinden is Harry Luring de 11e generatie die de boerderij voortzet. Zoals biologisch vroeger de enige manier van werken was, hebben Harry en Chonda deze lijn ook weer opgepakt. “Vooruit naar vroeger” door te streven naar gesloten kringlopen en onafhankelijkheid van grote bedrijven. Dochter Marijke is in 2018 begonnen met de verwerking van zuivel op de boerderij.

Adres

Scholtweg 9

9591 AD Onstwedde

Westerwolds Goud is het merk waaronder Bio-boerderij Landleven haar zuivelproducten maakt. Kaas, ijs en andere zuivelproducten worden direct na het melken op eigen boerderij geproduceerd. Door korte lijntjes wordt de smaak en kwaliteit van de melk goed behouden. En dat smoakt goud!

In de Landwinkel van Bio-boerderij Landleven kun je terecht voor boodschappen van de boer. Lekker van dichtbij, waarbij de voedselketen kort en overzichtelijk is. Want weten wat je eet, waar het vandaan komt en wat er in zit, dat vinden we belangrijk.

Je vind hier producten van eigen boerderij en bijzondere streekproducten van collega-boeren en -verwerkers. Het aanbod aan producten varieert met de seizoenen. Neem voor melk en zuivel je eigen flessen mee.

Winkelaanbod:
In de Landwinkel vind je ons volledige assortiment aan boerenkaas, zowel vers gesneden als voorverpakt. Andere zuivelproducten als kwark en roomijs zijn ook bijna altijd op voorraad. In de diepvries vind je vlees van eigen koeien en ook geraspte kaas en huisgemaakte cheesecake. In het midden van de winkel staan de aardappels van eigen oogst en, afhankelijk van het seizoen, groenten.

Naast producten van eigen boerderij vind je streekproducten als biologische eieren van Boerderij Migchels (Onstwedde), jam en conserven van de Porrepoele (Alteveer), droge worst van Akkervarken (Valthermond), honing van Bijenstand de Driehoek (ter Apel) en bier van Brouwerij Westerwolde (Vlagtwedde).

Openingstijden:
Vanwege voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus zijn onze openingstijden verlengd. Tot nadere berichtgeving zijn de openingstijden:

Woensdag van 13 tot 18 uur
Vrijdag van 13 tot 18 uur
Zaterdag van 9 tot 15 uur

Heb je op een andere dag kaas nodig? Via onze webshop kun je kaas bestellen!

Contactgegevens:
Westerwolds Goud
Bio-boerderij Landleven
Scholtweg 9
9591 AD Onstwedde

Telefoon: 0599 331666; Marijke: 06 81697450
E-mail: info@westerwoldsgoud.nl
Website:  westerwoldsgoud.nl