Bij Albrecht – Veganistisch restaurant

Bij Albrecht - Veganistisch restaurant

Wil je culinair genieten in Eindhoven? Kom dan eens naar Bij Albrecht! Je geniet hier van heerlijke plantaardige gerechten met een twist, die worden geserveerd in een warm en gezellig restaurant.

Adres

Gagelstraat 6

5611 BH Eindhoven

Plantbased foodexperience

Bij Albrecht zorgt voor een Bourgondische foodexperience in hartje Eindhoven. In het warme en gezellige restaurant serveren Manfred en Bernadette plantaardige gerechten met een twist. Het draait daarbij om culinair genieten met verrassende smaakcombinaties.

“Ontdek veganistische gerechten zoals je nog niet eerder hebt geproefd.”

In 2016 begonnen Manfred en Bernadette met de droom om mensen te laten genieten van plantaardige gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis. En die missie is gelukt!

Bij Albrecht is uitgegroeid tot een van de culinaire hotspots van Eindhoven. Het menu draait om heerlijke gerechten van groenten en fruit van chef-kok Manfred. Met de persoonlijke benadering aan tafel ben je te gast en tegelijkertijd voel je je thuis in de ontspannen sfeer.

Het verhaal achter Bij Albrecht

Manfred is een gepassioneerde chef-kok die de afgelopen acht jaar als freelance-kok veel ervaring heeft opgedaan in de breedste zin van het woord. Van frites bakken tot koken in sterrenrestaurants, het heeft hem allemaal doen worden tot wie hij nu is: een bevlogen kok met passie voor topkwaliteit en ultieme smaakbeleving. Deze veelzijdigheid en professionaliteit heeft hem bewogen om in zijn eigen restaurant gasten te laten genieten van hoogwaardige producten die met zorg zijn bereid en een puur genot zijn voor je smaakpapillen.

Bernadette is een afgestudeerde natuurvoedingsadviseuse. Zij zet haar passie voor duurzaamheid en voeding in om mensen bewust te maken van het belang van gezond en plantaardig voedsel.

Contact

Gagelstraat 6
5611 BH Eindhoven

eten@bijalbrecht.nl
Tel: 040 737 0638

Openingstijden

Di t/m za: 16.00 – 20.30 uur.

Ga voor meer informatie naar www.bijalbrecht.nl.