Betuwse Fruitshop en lunchroom

Betuwse Fruitshop en lunchroom

De Betuwse Fruitshop is een uniek concept waar fruit en Betuwse streekproducten centraal staan. De concept store bestaat uit een gezellige winkel en lunchroom waar je de lekkerste producten kunt kopen, eten en drinken.

Adres

Marktplein 4

4191 AC Geldermalsen

Streekwinkel

De Betuwse Fruitshop is in 2017 gestart als een winkel met vooral verwerkte fruitproducten. Al snel is het concept verbreed naar fruit- en Betuwse streekproducten. In de winkel is een breed assortiment Betuwse streekproducten te vinden, variërend van fruitsappen, -sauzen, – stropen en –jams tot boerenkaas en andere zuivelproducten, boerenworsten, bakmixen, bieren, wijnen, ciders, noten, notenolie en notenpasta, likeuren en nog veel meer. Het is dan ook niet gek dat je hier het grootste assortiment Betuwse streekproducten van heel Nederland kunt vinden.

Greetje uit de Betuwe

Greetje is de naam van een serie overheerlijke fruitproducten. Greetje werkt nauw samen met een aantal Betuwse fruittelers. Zij telen hun fruit met maximaal oog voor de natuur. Zij leveren het lekkerste fruit aan Greetje en zij maakt daar beleg, sauzen, stroop en andere fruitproducten van. Greetje stopt lekker veel fruit in haar producten en gebruikt geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Dat maakt het een uniek Betuws streekproduct.

Cadeaupakketten

De producen van de Betuwse Fruitshop zijn ook leuk om cadeau te geven bij een bezoekje aan bijvoorbeeld vrienden of voor een verjaardag of andere gelegenheid. Ook voor bedrijven die hun relaties willen verrassen met een mooi Betuws (kerst)pakket is de Betuwse Fruitshop het aangewezen adres.

Lunchroom

Naast de Fruitshop is er tevens een lunchroom die gerechten bereidt met producten uit de winkel. De lunchgerechten sluiten zoveel mogelijk aan bij het thema fruit en streekproducten. Bij de Betuwse Fruitshop vind je dan ook geen ‘gewone’ tosti, maar bijvoorbeeld een ‘home-made’ appeltosti met appelchutney en boerenbrood, een broodje brie met Greetje fruitbeleg of een lekkere salade met peer. Op de drankenkaart staan naast de standaard warme dranken en frisdranken de lekkerste fruitsappen, fruitsecco’s en streekbieren.

De lunchroom van de Betuwse Fruitshop is tevens een mooie locatie voor een lekkere high-tea, high-wine, high- beer of een besloten feest of vergadering! Bekijk voor de mogelijkheden eens de website van de fruitshop.

Contact

Marktplein 4
4191 AC Geldermalsen

info@betuwsefruitshop.nl
Tel: +31 (0)345 525624

Openingstijden

Ma: 12.00 – 17.30 uur.
Di t/m do: 09.00 – 17.30 uur.
Vr: 08.30 – 20.30 uur.
Za: 09.00 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.betuwsefruitshop.nl.