Bellefleur Boomgaardbeheer

Bellefleur Boomgaardbeheer

De hoogstamboomgaard in Ressen, met oude rassen zoals Dijkmanszoet en Précoce de Trévoux, is een relict van de fruitteelt uit de vorige eeuw. Bellefleur beheert de boomgaard samen met de eigenaar. Een enthousiaste groep vrijwilligers helpt jaarlijks mee met de oogst. De boomgaard levert heerlijke appelperensap op met de naam ZOEM.

Adres

Woerdsestraat 9

6684 DL Ressen

Biologisch fruit redt natuur

De hoogstamboomgaard is een natuurlijke oase en leefgebied van veel soorten planten en dieren. Wilde bijen bestuiven de bloesems en steenuilen nestelen in de oude bomen. Het natuurlijke evenwicht voorkomt de uitbraak van ziekten en plagen. De teelt is 100% biologisch en Skal-gecertificeerd. Tijdens Open Dagen kunnen bezoekers genieten van de prachtige plek. Men kan ook ‘fruitvriend’ worden en meehelpen met de oogst.

ZOEM, verrukkelijk appelperensap

Het fruit wordt verwerkt door familiebedrijf Groenings Hofke. Hun geheim is het gebruik van de ambachtelijke pakpers. Het zorgvuldig gerijpte fruit wordt langzaam en onder zeer hoge druk geperst. Alle smaakstoffen komen in het sap en worden gemengd tot een verrukkelijk eindproduct van de hoogste kwaliteit.

Waar kun je ZOEM Appelperensap kopen?

Zoem Appelperensap is te koop bij verschillende winkels en horecagelegenheden in Nijmegen en omgeving, zoals:

Stroom Lent
Brass Nijmegen
LUX Nijmegen
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg
Camping Bij ons

Meer informatie vind je ook op:

www.zoemnijmegen.nl

www.bellefleurboomgaardbeheer.nl