Bakkerij van planten – veganistische bakkerij

Bakkerij van planten - veganistische bakkerij

Bakkerij van planten is gevestigd in Tilburg en maakt 100% plantaardig gebak voor horeca en particulieren. Ze leveren hun gebak aan verschillende restaurants, maar ook jij kunt er thuis van genieten door online te bestellen!

Adres

Kraaivenstraat 23-24

5048 AB Tilburg

Bakkerij van planten

Carrot cake, Blueberry no-cheesecake, Pindakaas dadeltaart, Chai sinaasappel, cupcakes, het kan allemaal. Bakkerij van planten is hét bewijs dat je met 100% plantaardig gebak niets hoeft te missen. Duurzamer, diervriendelijker, gevarieerder en meer verantwoord, zonder iets in te leveren op de smaak! Je proeft geen plantaardig alternatief, maar de plantaardige standaard.

Door de brievenbus

Via de website kan je taart bestellen die je op bestelling kunt afhalen. Liever iets lekkers dat rechtstreeks naar je huis wordt verzonden en door de brievenbus past? Bestel dan een ‘doosje van planten’, met bijvoorbeeld Rocky roads, brownies, bananenbrood of koekjes. Kun je niet kiezen? Neem dan een verrassingspakket.

Iedere dinsdag en donderdag worden de bestellingen verstuurd. Ook leuk om iemand anders te verrassen met een doosje vol veganistische lekkernijen voor op schoot. Schrijf een lief berichtje bij de aantekeningen in je winkelmandje en de ontvanger krijgt een persoonlijk kaartje.

Verkooppunten

Het gebak van Bakkerij van planten is tevens te vinden bij verschillende zaken verspreid door Brabant, Gelderland en Flevoland. Zo heeft bijvoorbeeld Focus Foodbar in Tilburg een wisselend aanbod van het assortiment op hun menukaart. Heerlijk voor bij een haver-, soja-, amandel- of kokoscappuccino.

Wil je zeker zijn dat je er eentje kunt krijgen? Neem dan even contact op met de desbetreffende zaak. Het zou zonde zijn als je speciaal daarvoor komt en het net is uitverkocht, want geliefd dat zijn ze zeker!

Contact

Kraaivenstraat 23-24
5048 AB Tilburg

info@vanplanten.nl

Openingstijden

Bakkerij van planten is op afspraak geopend om je bestelling op te halen. Maak hier even een afspraak voor via het contactformulier op de website of stuur ze een mailtje.

Kijk voor meer informatie op www.vanplanten.com.