Bakkerij Tom van Otterloo – locatie De Steeg

Bakkerij Tom van Otterloo - locatie De Steeg

Wat voor Tom begon als een zomerbaantje bij zijn oom, groeide uit tot een droom: het openen van een eigen bakkerij. In 1994 was het zover: de bakkerij van Tom van Otterloo opende zijn deuren!

Adres

Hoofdstraat 94

6994 AK De Steeg

Brood met eigen signatuur

De visie van Tom is helder: brood moet gemaakt worden van pure ingrediënten (voor een deel biologisch) en vol van smaak zijn. De producten van de bakkerij worden gemaakt van verschillende (lokale) graansoorten zoals, tarwe, haver, rogge en spelt. Samen met deze producten én een divers team van medewerkers maakt hij puur, ambachtelijk brood en meer.

Ook bijzonder: zowel gist- als desembroden maken deel uit van ons assortiment. Bakkerij Tom van Otterloo maakt eigen desemculturen waardoor het brood een eigen signatuur heeft.

Meer dan brood

Maar brood is niet het enige dat je bij Bakkerij Tom van Otterloo tegenkomt. Zo kun je er ook lekkere zelfgemaakte crackers, speltmueslirepen, granola en andere lekkernijen vinden.

Daarnaast verkoopt deze bakkerij ook andere smakelijke producten zoals honing van imkers uit Arnhem, Velp en omstreken. Een ander bijzonder én duurzaam product dat je bij Bakkerij Tom van Otterloo vindt, zijn de Twisted Jams. Deze jams, chutneys en relishes worden gemaakt van fruit en groente dat vanwege een afwijkend uiterlijk is afgekeurd.

Openingstijden

Ma t/m za 7.00 – 17.00 uur

Andere locaties

Bakkerij Tom van Otterloo heeft meerdere vestigingen.
Klik hier voor de locatie Steenstraat Arhem en hier voor de locatie Graaf Lodewijkstraat Arnhem.

Webshop

Bakkerij Tom van Otterloo heeft ook een uitgebreide webshop. Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst zijn, liggen de volgende dag klaar om in één van de winkels opgehaald te worden. Let op: voor desembroden geldt een extra leverdag in verband met het langere bereidingsproces van het brood.

Kijk voor meer informatie op www.bakkerijtomvanotterloo.nl