Bakkerij MAMA

Bakkerij MAMA

Bakkerij MAMA in Zwanenburg bakt voor mensen die houden van biologisch ambachtelijk brood en patisserie met eerlijke smaken.

Adres

Domineeslaan 31/33

1161 BV Zwanenburg

Bakkerij

Bakkerij MAMA is gehuisvest in een licht en ruim fabriekspand in Zwanenburg, een dorp tussen Haarlem en Amsterdam. Bij binnenkomst stap je in een open ruimte waar je de bakkers aan het werk ziet en ovenvers brood ruikt. In zes combi-stoomovens bakken ze diverse soorten brood, zowel desem als gist. Ze werken uitsluitend met biologisch steengemalen meel zonder enige vorm van toevoegingen of stabilisators. Hun meel is afkomstig van vier verschillende Nederlandse molens.

Veel van de broden en patisserie leveren ze aan restaurants en lunchgelegenheden in Amsterdam en Haarlem. De bakkers beginnen vroeg om ervoor te zorgen dat er vanaf 8.00 uur krakend vers brood op de plank ligt. Ze zijn trots op wat ze maken en vinden het leuk als je komt kijken in de open bakkerij. Kom daarom vooral een keer langs!

Winkel en markt

Wil je van het ontbijt, brunch of lunch iets bijzonders maken? Kom dan zeker eens langs in de winkel in Amsterdam. In de winkel verkopen ze niet alleen brood maar ook ontbijtkoek, granola, krentenbollen en diverse soorten gebak. Bakkerij MAMA is daarnaast ook elke zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur te vinden op het plein op de hoek van de Jacob Obrechtstraat en de Johannes Verhulststraat in Amsterdam.

Bij bakkerij MAMA houden ze van pure smaken en hechten ze grote waarde aan kwaliteit. Daarom kiezen ze ook zorgvuldig de andere producten die in hun winkel verkrijgbaar zijn zoals zuivel, olijfolie, jam, honing en thee. Ze garanderen dat de productiewijze van deze artikelen past bij die van hen: kleinschalig, ambachtelijk en waar mogelijk biologisch.

Contact

Domineeslaan 31/33
1161 BV Zwanenburg

info@bakkerijmama.nl
Tel: 06-14232135

Openingstijden bakkerij en winkel

Di t/m za: 08:00 tot 14:00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.bakkerijmama.nl.