Ambachtscentrum Driekant

Ambachtscentrum Driekant

Met een succesvol opleidingsprogramma, een winkel én een lunchcafé is bakkerij Driekant sinds 1996 een gevestigde naam in Zutphen. De bakkerij verkoopt haar producten inmiddels door het hele land.

Adres

Lange Hofstraat 23-25

7201 HT Zutphen

Concept

Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid van Henk Smit, zelfstandig ondernemer in het bakkersbedrijf. Zijn persoonlijke drijfveer is het realiseren van een samenleving waarbij iedereen naar eigen vermogen deel kan nemen aan het economisch proces. Vanuit dat idee richtte hij in 1996 Driekant BV op. Het doel: een brug slaan tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven.

Product

Waar het meeste brood en banket tegenwoordig in fabrieken wordt gebakken, gaat dat bij Driekant nog op de ouderwetse manier: handgemaakt met biologische en voornamelijk lokale producten. Dagelijks wordt alles vers gebakken in hun grote ovens. Voor de leerlingen betekent dat veel afwisseling: terwijl ze de ene dag brood kneden, staan ze de volgende dag koekjes te maken of helpen ze mee op de inpakafdeling.

Bakkerij en lunchcafé

Een bezoek aan Driekant betekent een keuze voor smaak en sfeer. Het bijzondere aan de winkel annex lunchroom is dat je niet alleen kunt genieten van de producten, maar ook letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen: de bakkerij zit namelijk volkomen in het zicht.

In het middeleeuwse pand kan men genieten van ontbijt, lunch of koffie met iets lekkers van Driekant erbij. Zoals hun prijswinnende speculaas bijvoorbeeld!

Openingstijden

Ma t/m vrij: 07.30 – 18.00
Za: 07.00 – 17.00

E: info@driekant.nl
T: 0575-515142
Website: driekant.nl