Agnes Kruiden – Biologische kruidentuin

Agnes Kruiden - Biologische kruidentuin

Net buiten Maartensdijk vind je Agnes Kruiden, een biologische kruidentuin waar Agnes kruiden kweekt voor in theemelanges, kruidenproducten en voor in de keuken. Kom daarom gezellig eens langs in de kruidentuin of pluk een mooi boeket in de prachtige bloemenpluktuin!

Adres

Dorpsweg 264 (achter)

3738 CN Maartensdijk

De kruidentuin

Kruiden zijn krachtig, kleurig en geurig. Bij de kruidentuin van Agnes in Maartensdijk vind je een reeks aan zuiver biologische kruidenproducten. Kruiden komen hier vers van het land, worden gedroogd in het voorjaar en in de zomer en worden vervolgens gemengd tot kruidenzalfjes, tinctuur en theemixen. De kruidentheemixen zijn heerlijk en daarbij ook nog eens gezond!

Agnes Kruiden is Skal gecertificeerd, wat inhoudt dat de kruiden op biologische wijze worden geteeld. Dus zonder milieubelastende producten als kunstmest. De kruidenmelanges die je hier koop zijn dan ook vrij van gifstoffen.

Cursussen en workshops

Wil je meer te weten komen over welke kruidensoorten er allemaal zijn en waar ze voor dienen? Boek dan eens een cursus of workshop bij Agnes in de tuin! Meer informatie over het activiteitenaanbod vind je hier of in de agenda.

Theetuin

Agnes Kruiden heeft een ware theetuin waar je de heerlijkste kruiden kunt vinden die worden verwerkt in diverse soorten theemelanges. Het ruikt hier dan ook altijd erg lekker! De mixen die worden verkocht zijn onder andere rozentheemix, verkoudheidsthee en dropplantthee. De theemixen, en andere kruidenproducten, kan je online bestellen of kopen bij een van de landwinkels in de regio Maartensdijk. Het totale aanbod van theesoorten die je bij Agnes Kruiden kunt krijgen en de verkooppunten bij jou in de buurt, vind je hier.

Bloemenpluktuin

Naast de vele kruiden vind je bij Agnes tevens een bloemenpluktuin. De bloemen worden in het voorjaar gezaaid en later uitgeplant in de pluktuin. Vanaf juni is de tuin prachtig kleurrijk en kan je zelf je boeket met biologische bloemen samen komen stellen. Daarbij zijn veel bloemen ook nog eens eetbaar en goed te verwerken in gerechten!

Contact

Dorpsweg 264 (achter)
3738 CN Maartensdijk

info@agneskruiden.nl
Tel: 06-47608868

Openingstijden 3 april t/m 3 oktober

Woe: 13.00 – 16.00 uur.
Za: 10.00 – 16.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.agneskruiden.nl.