Zorgboerderij Pieterburen

Zorgboerderij Pieterburen

Zorgboerderij Pieterburen is gelegen op een prachtige plek aan de Waddenzeekust in Broek, net onder Pieterburen. Op de zorgboerderij wonen en werken mensen met een zorgvraag die samen voor diverse leuke activiteiten zorgen. 

Adres

Broeksterweg 24

9968 TJ Pieterburen

Zorgboerderij

Op de zorgboerderij wonen en werken mensen met een beperking. Door op een zorgboerderij te werken, worden mensen met psychische moeilijkheden en/of een verstandelijke beperking geholpen terwijl zij ook een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit wordt geregeld door stichting Keroazie. Kijk voor meer informatie over Keroazie op hun website.

Activiteiten

Er zijn zijn tal van activiteiten op Zorgboerderij Pieterburen. Er is een boerderijwinkel (Waddengoud), een mini restaurant en een ambachtelijke kaasmakerij. Er is een terras met een trampoline, een speelauto met zandbakje en glijbaan en er zijn schommels. En er is een fietsenwerkplaats waar kleine reparaties uitgevoerd worden en banden geplakt kunnen worden, én er zijn diverse workshops te volgen.

Workshops

Op de zorgboerderij Pieterburen worden leuke, maar ook leerzame workshops gegeven. Zo is er de workshop kaasmaken. In onze authentieke kaasmakerij wordt melk van de eigen geiten tot biologische boeren geitenkaas verwerkt. Ze doen dit bijna geheel handmatig met hulp van de zorgvragers. Ze maken minimaal één keer per week kaas, meestal op de vrijdag. Ook heb je de mogelijkheid om geiten te melken of mee te werken op de boerderij.

Kom langs!

Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven op deze zorgboerderij. Van vele leuke workshops tot een prachtige omgeving om te wandelen en natuurlijk een winkeltje met heerlijke producten van eigen boerderij.

Contact

Broeksterweg 24
9968 TJ Pieterburen

info@zorgboerderijpieterburen.nl
Tel: 06-26026929

Openingstijden winkel

Ma t/m zo: 12.00 – 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.zorgboerderijpieterburen.vpweb.nl.