Instock – Restaurant en Webwinkel

Instock - Restaurant en Webwinkel

Instock is een restaurant en webwinkel waar je terecht kunt voor de lekkerste gerechten, cadeau pakketten, biertjes, granola en nog veel meer. Allemaal met als achterliggende gedachte: We moeten voedselverspilling tegengaan.

Adres

Czaar Peterstraat 21

1018 NW Amsterdam

De filosofie

Een derde van al het voedsel wordt weggegooid. Instock wil deze voedselverspilling tegengaan. Dit doen ze door te koken met producten die anders verspild zouden worden. Daarnaast hopen zij ook bij te dragen aan de bewustwording over voedselverspilling, op een leuke en positieve manier. Eten gaat namelijk om genieten!

In de afgelopen decennia komen we steeds verder van ons eten af te staan. In deze tijd hoeven we niet veel moeite voor ons eten te doen, we hebben veel keuze en er is voedsel in overvloed. Instock hoopt eten weer dichterbij te brengen door middel van de eetbeleving in hun restaurants, hun masterclasses, het kookboek Instock Cooking, Pieper- en Bammetjes Bier en de Instock Granola.

Truck & Catering

Een oude brandweerwagen omgebouwd tot coole Instock foodtruck: hiermee zetten zij voedselverspilling op de kaart door heel Nederland. Deze Food Truck brengt de lekkerste gerechten naar je toe. Van warme maaltijden tot goedgevulde burrito’s en ambachtelijke granola. Ze stellen menu’s op maat samen voor elk evenement. De Instock Foodtruck is met ingebouwde speakers en terras klaar om een food rescue feestje te bouwen op elke locatie.

Bekijk op de website de mogelijkheden voor catering op jouw volgende evenement!

Contact

Czaar Peterstraat 21
1018 NW Amsterdam

amsterdam@instock.nl
Tel: +31 (0)20 363 57 65

Openingstijden

Di t/m za: 11.00 – 23.00 uur.

Ga voor meer informatie over Instock naar www.instock.nl.