Het Beauforthuis

Het Beauforthuis

Het Beauforthuis is een klein theater met een uitgebreid concertprogramma en vele mogelijkheden tot zaalverhuur. Tevens kan je er terecht in het theatercafé, waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten en drankjes, die allemaal op een biologische manier zijn gemaakt.

Adres

Woudenbergseweg 70

3711 AB Austerlitz

Het Beauforthuis

Het Beauforthuis is gehuisvest in een voormalige kerk. Deze is omgebouwd tot een theater met een uitgebreid concertprogramma, mogelijkheden voor zaalverhuur, én een café. De onderneming is tegenwoordig dan ook opgesplitst in drie onderdelen, te weten Podium Beaufort, Zaal Beaufort, en Café Beaufort.

Met Podium Beaufort creëert het Beauforthuis sinds 1989 op geheel eigen wijze een podium voor ambitieus en gevestigd talent op het gebied van muziek, muziektheater, dans, mime, toneel, opera, kleinkunst, cabaret, en alles wat daar tussenin zit. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je weten welke evenementen er binnenkort gepland staan? Neem dan eens een kijkje op de website van Podium Beaufort.

Heb je interesse in het huren van een ruimte in een bosrijke omgeving? Kijk dan eens op de website van Zaal Beaufort. De verschillende ruimtes en  omliggende terrassen bieden veel mogelijkheden voor onder andere feesten, bruiloften, vergaderingen, en presentaties.

Café Beaufort

Sinds 1989 is tevens het theatercafé te vinden bij het Beauforthuis. De onderneming werkt hiervoor samen met verschillende lokale duurzame aanbieders, zoals De Veldkeuken en Amelis’Hof. Het Beauforthuis heeft dus altijd al zo veel mogelijk biologische gerechten en producten geserveerd. Sinds 2018 is die biologische kwaliteit ook onafhankelijk gewaarborgd met het EKO-keurmerk GOUD voor de horeca. Kom daarom snel eens langs om te genieten van alle (h)eerlijke lekkernijen! Kijk voor meer informatie over Café Beaufort op de website.

Heuvelrugtuin

Bij het Beauforthuis is vorig jaar een Heuvelrugtuin aangeplant. Deze tuin bestaat voor een groot deel uit streekeigen planten, wordt gifvrij onderhouden, en biedt beschutting voor vogels en insecten. De tuin bij het Beauforthuis levert hiermee een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit. Het dient als voorbeeldtuin waar bezoekers een kijkje kunnen nemen en inspiratie uit kunnen halen. Wil je meer weten over het concept Heuvelrugtuinen? Neem dan een kijkje op de website van de Natuur- en Milieufederatie Utrecht.

Contact

Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz

Tel: 0343 – 49 18 58
info@beauforthuis.nl

Ga voor meer informatie naar www.beauforthuis.nl.