Fokkersfarm

Fokkersfarm

De Fokkersfarm heeft een boerderijwinkel met frambozen, diverse bessen, aardbeien, pruimen enzovoort. Ook kan je vleespakketten van eigen koeien en varkens, jam, likeur en ijs kopen.

Adres

Beekweg 8

7887 TN Erica

Marianne en Bertus

De Fokkersfarm wordt geleid door Marianne Fokker. Marianne is in Gilze Rijen geboren en al heel vroeg wisten haar ouders dat zij zich bezig zou gaan houden met tuinieren, omdat toen ze klein was ze al in de grond zat te wroeten. Samen met haar man Bertus zijn ze in 2006 de kwekerij begonnen in Erica.

Zomers fruit

Zomerfruit is volledig beschikbaar in de maanden mei tot en met oktober. Als eerste worden de aardbeien verkocht. Aangezien ze erg afhankelijk zijn van het zomerse weer, kan het voorkomen dat de aardbeien niet altijd vanaf begin mei beschikbaar zijn. De aardbeien zijn 1-jarige planten en doordragers.

Vanaf 2007 zijn Marianne en Bertus begonnen met het telen van de aardbeien. Tevens hebben ze meestal vanaf eind mei frambozen. Daarnaast telen ze nog rode, blauwe en kruisbessen. Ook hebben ze o.a. diverse soorten pruimen en druiven

Meer producten

Van al het fruit wat ze telen, maken ze diverse producten, zoals: jam, saus, ijs, sap en likeur. Daarnaast verkopen ze ook noga.
Verder hebben ze diverse soorten groentes en brood vanuit de omgeving. Ook bieden ze fruit- en groentepakketten aan. Met wekelijks een afwisselend assortiment voor één persoon of gezin, of combinatiepakketten.

Terras

De Fokkersfarm heeft ook een terras waar je koffie, thee of limonade kan drinken met een lekker zelfgemaakt ijsje.

Openingstijden

September t/m april, elke vrijdag van 13.00 – 18.00
Alleen met een afspraak of bestelling.

Meer weten?

Ga dan naar de website van De Fokkersfarm.