FARMily de Vries

FARMily de Vries

FARMily de Vries: Een Gaasterlands akkerbouwbedrijf met een biologische markttuin.

Adres

Westerein 20

8571 GB Harich

Familie

Als familie vinden we het allemaal prachtig om voedsel te verbouwen. We worden er blij van als we iets kunnen verbouwen waar mensen in het buitenland en de lokale gemeenschap om ons heen wat aan hebben.

Visie:

FARMily gelooft dat de markt vraagt om een transparant voedselsysteem waarbij de volksgezondheid vóór een economisch belang komt te staan. Ons doel is om zo’n transparant voedselsysteem te creëren en daarmee ook andere mensen te inspireren.

Missie:

FARMily wil de lokale gemeenschap voorzien van vers voedsel: biologische groente, aardappelen, graan, kruiden en bloemen die op een duurzame manier zijn verbouwd. Dat geeft ons energie, omdat we het gevoel hebben dat de lokale mensen om ons heen hiermee ook weer energie van krijgen, letterlijk en figuurlijk.

Webshop

Aardappelen, groenten, tarwe- en speltgraan en moestuinplantjes (groenteplantjes en kruiden & eetbare bloemen) zijn ook te bestellen via de webshop van FARMily.

Besteld voor woensdag 20:00 uur? Dan brengen we de eerst volgende vrijdag uw bestelling langs of staat deze klaar op het afleverpunt naar keuze.

Opzoek naar meer verkooppunten in Fryslân?

Op Eetbaar Fryslân vind je meer dan 250 verkooppunten van lokaal en duurzaam voedsel in Fryslân!