Elemental Eco Shop

Elemental Eco Shop

Bij Elemental in Breda kun je terecht voor biologische voeding in bulk en duurzame lifestyle artikelen. Van havermout, noten en zaden tot verpakkingsvrije zeep en lokaal gemaakte kunst en goederen!

Adres

Boschstraat 66

4811 GJ Breda

For the Planet. For You.

Hier kun je verantwoord winkelen zonder afval te maken. Neem je eigen verpakking mee, laat het vullen met het gewenste product en betaal alleen voor de inhoud. Naast de winkel kun je ook een bestelling plaatsen via de webshop en thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel.

Oprichter Luara komt uit Amerika en wil met Elemental haar steentje bijdragen aan een beter en mooiere wereld. Haar doel is om mensen te helpen om meer duurzaamheid in hun leven te brengen. Elke stap, groot of klein, is een stap om een schone en mooie toekomst te verzekeren.

Workshops

Naast de winkel organiseert Elemental ook workshops. Je leert bijvoorbeeld hoe je voedselverspilling tegen kunt gaan, DIY huishoudelijk- en verzorgingsproducten kunt maken en hoe je wilde planten kunt inzetten als eten en medicijn. 

Elemental werkt samen met lokale boerderijen, kunstenaars, en andere initiatieven die gericht zijn op duurzaamheid. Nieuwe samenwerkingen zijn meer dan welkom! Heb je een product hebben waarvan je denkt dat het in hun concept past, of heb je een gaaf idee voor een workshop? Laat het Luara weten.

Openingstijden

Wil jij kennismaken met een zero waste lifestyle en ontdekken hoe je meer duurzaamheid in jouw huis en keuken kunt brengen? Neem eens een bezoekje tijdens de volgende openingstijden:

Dinsdag 10.00 – 13.00
Woensdag 11.00–17.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 11.00–16.00

Meer informatie

Wil je meer informatie over Elemental of heb je een vraag? Bezoek de website.