DelicaTessa catering

DelicaTessa catering

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente. DelicaTessa maakt dagverse gerechten, kookt altijd met verse ingrediënten en werkt het liefst zo veel mogelijk vegetarisch.

Adres

Harenbergweg 1

7204 KZ Zutphen

Vegetarische catering

Op zoek naar vegetarische catering? DelicaTessa kookt voor zowel bedrijven als voor particulieren en voor elk denkbare gelegenheid. Ze vindt het heerlijk om eerlijk lekker eten te bereiden waar mensen van genieten en blij van worden. Hierbij kiest ze zoveel mogelijk voor biologische, lokale en 95% plantaardige ingrediënten. Simpel en clean, oftewel zonder pakjes en zakjes, lekker en vooral met aandacht bereid.

Voedzaam, vullend en verantwoord

Tessa laat zich graag inspireren door gerechten uit de hele wereld. Haar diners zijn een ontmoeting met verschillende culturen, dichtbij en ver weg. Ze staat voor gastvrijheid en verwennerij. Lekker eten en drinken in een gemoedelijke sfeer. Een buffet schept bijvoorbeeld de perfecte gelegenheid om ongedwongen te eten en samen te zijn. Daarnaast bereidt Tessa hapjes, hartig en zoet, van allerlei kleuren, geuren en smaken, en lunch met zelfgemaakt brood en beleg. Ook maakt ze samen met kinderen traktaties die ze op school kunnen trakteren. Lekker, super origineel en verantwoord!

Tessa’s Place

Tessa’s Place, Food en Lounge is een lokaal lunchcafé wat eerlijk en heerlijk voedsel serveert met lokale ingrediënten. In een prachtige natuuromgeving met leuke speeltuin voor een lekkere lunch. Vanuit haar sfeervolle open keuken kookt ze op hoog niveau, gepassioneerd, duurzaam en met de seizoenen mee voor zakelijke groepen, trouwfeesten, vergaderingen en meer!
Tessa’s Place biedt ook een ‘Secret Dining’ aan: een geheim menu aan een tafel met andere gasten.

Openingstijden

WoZo 11:00 – 18:00 uur

Meer weten of een offerte aanvragen?

Ga dan naar delicatessa.nl