De Ketchupfabriek

De Ketchupfabriek

De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw. Waar dat kan wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ingrediënten die lokaal of regionaal op duurzame of biologische wijze worden geteeld.

Adres

Oude Kaai 16

4569 AB Graauw

Duurzaam

Om voedselverspilling tegen te gaan worden er tweede keus tomaten en paprika’s gebruikt voor de bereiding van de saus! Tomaten en paprika’s die niet goed genoeg zijn voor de supermarkt, maar prima voor de ketchup. Ze smaken nog geweldig, waardoor De Ketchupfabriek er de lekkerste sauzen van kan maken! Daarbij bevat de ketchup geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en verdikkingsmiddelen.

De ketchup wordt daarnaast gekookt op inductiekookplaten. De stroom die daarvoor nodig is, wordt opgewekt met eigen zonnepanelen.

De Ketchshop

Nieuwsgierig geworden naar de drie smaken duurzame ketchup die De Ketchupfabriek te bieden heeft? De Ketchshop staat op de Oude Kaai in het Zeeuws-Vlaamse Graauw. Is dat net iets te ver weg? Bestel je favoriete ketchup dan via de webwinkel op de site.

De mobiele keukens

De Ketchupfabriek is nu ook on wheels te vinden bij meerdere foodfestivals! De foodtrucks worden ook gebruikt om catering op locatie te verzorgen. Ze serveren onder andere hun Zeeuwse hotdog; lokaal gemaakt van Zeeuws 3-sterren scharrelvarken, vegetarische opties en zelfs vegan gerechten! In alle gerechten wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokaal geteelde ingrediënten en natuurlijk met de groenten van het seizoen.

Contact

Oude Kaai 16
4569 AB Graauw

Tel: 0114 635 157 of 06-1341 5722
postbus@deketchupfabriek.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 17.00 uur.
Za en zo: 12.00 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.deketchupfabriek.nl/de-ketchup.