Boerderij Klein Swormink

Boerderij Klein Swormink

Koeien, communicatie en vakantie zijn drie activiteiten die op de boerderij van Klein Swormink in elkaars verlengde liggen. Op deze biologische boerderij lopen vooral Brandrode runderen die grazen op natuurlijke weides en daardoor voor heerlijke zuivelproducten en vlees zorgen. Daarnaast kan je bij Klein Swormink terecht voor een vakantie of voor de productie van verschillende communicatieproducten, zoals brochures en folders.

Adres

Assinksteeg 1

7434 PR Lettele

Brandrode Runderen

Brandrode Runderen zijn de koeien die sinds 1999 op de Klein Swormink rondlopen en waar ook het vlees van verkocht wordt. Ze zijn diepdonkerrood van kleur en hebben een witte vlek op de kop, witte sokjes aan de poten, wit aan de onderkant van de buik en een wit puntje aan de staart. Brandrode runderen vormen een stukje levend cultureel erfgoed. Hollandse meesterschilders vereeuwigden ze al. Brandrode runderen vormen het zeldzaamste runderras in Nederland en dankzij de duurzame werkwijze van de boerderij zorgt dit voor lekkere zuivelproducten en biologisch vlees.

Communicatie

Schrijven is praten op papier, schreef Amerikaan Rudolf Flesch in de vorige eeuw. Zo simpel is het. En Klein Swormink Communicatie doet het voor u. Ze maken journalistieke verhalen en tekstproducties die verband houden met het platteland en de agrarische sector. Hier kan je terecht voor een heleboel zaken waaronder de productie van bladen, brochures en folders, artikelen voor tijdschriften, persberichten, interviews, recensies en nog veel meer.

Vakantiewoning

Recentelijk hebben ze op de Klein Swormink een oude varkensstal om gebouwd tot een luxe vakantiewoning voor vier personen. Deze woning is 60 m2 groot en beschikt onder andere over een comfortabele woonkamer met grote openslaande terrasdeuren, televisie, ADSL-aansluiting voor sneller internettoegang, en een luxe keuken met onder meer een vaatwasser en oven/magnetron. Boek een overnachting en ervaar de rust van de boerderij!

Contact

Klein Swormink
Assinksteeg 1
7434 PR Lettele

Tel: 0570 541496
Mob: 06 51199500

info@kleinswormink.nl

Openingstijden boerderijwinkel

Vrij 16.00-19.30 uur
Za 10.00-16.00 uur

Zuivel en vlees bezorging aan huis is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.kleinswormink.nl.