Bar Bistro Calypso – Veganistisch restaurant

Bar Bistro Calypso - Veganistisch restaurant

Bar Bistro Calypso maakt plantaardig eten en drinken zo lekker en laagdrempelig mogelijk. Iedereen die van goed eten houdt is hier dan ook op zijn plek!

Adres

Stratumseind 83

5611 ER Eindhoven

Zonder fratsen, van luxe kwaliteit

Bij Calypso geniet je niet alleen van heerlijk vegan eten, we zorgen er ook voor dat jouw diner het absolute hoogtepunt van je avond wordt. Beleef de ambiance van ons stijlvolle, eigentijds restaurant. Onze gerechten zijn zonder fratsen, en van luxe kwaliteit. De selectie wisselt mee met de seizoenen, waardoor we altijd verse en smaakvolle opties kunnen aanbieden. Probeer de Chef’s Table; een uitgebreid menu, samengesteld door onze getalenteerde chef-kok, gecombineerd met een van de drank pairings.

Dé vegan hotspot in Eindhoven

Bistro Calypso, dé vegan hotspot in Eindhoven, is gelegen aan het pleintje in het bruisende Stratumseind. Wij zijn gehuisvest in een prachtig pand op de hoek van de Oude Stadsgracht, en we beschikken over een zonovergoten terras. Sinds bijna 5 jaar zijn wij 100% plantaardig. Wij streven ernaar om veganistisch eten laagdrempelig en toegankelijk te maken voor een breed publiek, om onze gasten de heerlijke smaken van ons menu te laten ontdekken en hen een geweldige ervaring mee te geven. Dat dat in de smaak valt blijkt; Calypso viel meermaals in de prijzen!

Contact

Stratumseind 83
5611 ER Eindhoven

info@bistrocalypso.nl
Tel: 040 368 0691

Openingstijden

Ma gesloten
Di gesloten
Wo 17:00 – 22:00
Do 17:00 – 22: 00
Vr 17:00 – 23:00
Za 12:00 – 23:00
Zo 12:00 – 22:00

Kijk voor meer informatie op www.bistrocalypso.nl.